Yoga Reis

Ga mee op yoga reis van 3 t/m 10 november 2018 voor € 599,-

CultinationaL organiseert in 2018 een yogaworkshop onder leiding van Ester Vromans in het zeer landelijk gelegen Kartong, de zuidelijkste plaats van Gambia, West Afrika.

Lemonfish geeft ruime gelegenheid voor de yogaworkshop en biedt daarnaast een fijn comfort, eenvoudige Afrikaanse maaltijden en prachtige excursies aan. Prijs is inclusief workshop, accommodatie (half pension) en exclusief vliegticket, excursies en lunch.

Over yoga

De locatie en de landelijke omgeving van Gambia lenen zich uitstekend voor een yoga-vakantie. Ester Smit-Vromans heeft diverse yoga-opleidingen gevolgd en heeft een yoga-studio in Ommen.

Deze week in Gambia geeft Ester diverse stijlen yoga, zoals Yang (Power) Yoga, een dynamische, energieke vorm van yoga, waarbij focus ligt op spieren en lichaamshouding. Yin Yoga is het tegenovergestelde van de Yang. De focus ligt hier op de botten en de diepere spierlagen. Deze vorm van yoga werkt tevens meditatief.

Pilates oefeningen versterken je buik en rug. Je brengt balans in je lichaam zodat je wervelkolom wordt ondersteund. Deze week is voor beginners en gevorderden. De docent past de lessen aan op het niveau van de cursisten.

Het doel van deze Yoga-week is om je te stimuleren in je mogelijkheden, het leren aanvoelen van je grenzen en het versterken van vertrouwen. Aan het eind van deze week weet je wat yoga is, kun je zelf de zonnegroeten doen en ken je diverse pranayamas (ademhalingsoefeningen).

Wat nog meer

Van maandag t/m vrijdag zijn er dagelijks twee yoga-workshops van 90 minuten. Daarnaast biedt Ester Thaise massages aan die je kunt reserveren vanaf 60 minuten voor € 50,-. De middag is vrij. Er zijn ruime mogelijkheden om te ontspannen of juist actief te zijn en deel te nemen aan excursies door het mooie West Afrikaanse Gambia.

Wilt u meer informatie?

Deze reis zal van 3 t/m 10 november 2018 plaatsvinden. Voor alle informatie kunt u de PDF downloaden. Voor vragen kunt u een mail sturen naar cultinational@gmail.com of contact opnemen met Hannah Stokbroekx.